Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam COMPARATIE INTRE DIETE CU COMPOZITIE DIFERITA
EXERCITII PENTRU UMERI FRUMOSI
Fluturari la scripeti
Crunch la banca inclinata
IMAGINEA PROPRIULUI CORP - DILEME


Nutritie Sportiva
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Lucru în România
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole Stretching - umeri - teorie
AJUTA-TI COPILUL OBEZ
BUDINCA DE MORCOVI
INTENSITATEA ANTRENAMENTELOR
ACNEEA, O POVESTE FARA SFARSIT?
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Dieta Low FODMAP, utila in sindromul colonului iritabil Fierbinte
Dieta low FODMAP a fost propusa de un grup de cercetatori australieni cu scopul de a ameliora simptomele digestive...
Citeste mai mult


calculator
slabire rapida cu nutritionist online

Sunteti aici :: Bucatarie » OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE

OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE


OSTROPEL_DE_PUI_CU_P_3646.jpgIngrediente:

- 4-6 pulpe de pui
- 1 ceapa
- 2-4 cartofi
- 1 pahar cu vin alb
- 1 ceasca de cafea cu paste mici rotunde
- 100 g fasole verde
- 3 linguri pasta de tomate
- 1/2 lingurita zahar
- 4-6 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- 2 cani bulion de pui sau apa
- sare, pipet, boia iute

Preparare:

Spalati pulpele, uscati-le cu hartie absorbanta, prajiti-le de jur- imprejur in ulei incins, scoateti-le si pastrati-le la cald.

Prajiti ceapa tocata marunt sau data pe razatoarea mare in uleiul ramas, incins. Stingeti cu vin si bulionul de pui (apa). Adaugati cartofii taiati cubulete, fasolea verde si lasati sa fiarba inabusit 15- 20 min. Puneti pasta de tomate diluata in putina apa, pulpele de pui si mai lasati sa fiarba aproximativ 10 min sau pana ce carnea este facuta. Spre sfarsit condimentati cu sare, piper, boia, dupa gust.

Separat, fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, clatiti-le si pastrati-le la cald. Adaugati-le in vasul cu pulpe cand totul este fiert, lasati sa mai dea cateva clocote si opriti focul. Adaugati usturoiul zdrobit, acoperiti vasul si asteptati 1-2 min sa se patrunda aromele.

Serviti fierbinte.

Reteta oferita de www.bucataria.net

Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

OSTROPEL_DE_PUI_CU_P_38047.jpg
Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 18465 ori.



Dieta Low FODMAP, utila in sindromul colonului iritabil

4 Decembrie 2023

Dieta low FODMAP a fost propusa de un grup de cercetatori australieni cu scopul de a ameliora simptomele digestive neplacute cauzate de sindromul colonului iritabil sau in engleza IBS - irritable bowel syndrome, adica balonare, dureri si crampe abdominale, gaze in exces, diaree sau, dimpotriva, constipatie.

Dar ce inseamna FODMAP? Denumirea de FODMAP se refera la o serie de substante prezente in alimente, mai exact la oligozaharide fermentabile, dizaharide, monozaharide si polioli.

Urmareste clipul pentru mai multe detalii!


Te ajuta CARNITINA sa slabesti?

28 Noiembrie 2023

Vrei sa slabesti si te-ai gandit sa iei carnitina? Daca practici un sport si te-ai uitat pe site-urile cu suplimente alimentare, poate ai observat printre multe alte produse L-carnitina, promovata si ca instrument de ardere a grasimilor.

Te ajuta acest produs sa faci mai bine fata efortului fizic, sa ai rezultate mai bune si chiar sa slabesti? Hai sa vedem ce spun oamenii de stiinta!


Beneficiile vitaminei C

20 Noiembrie 2023

Vitamina C este poate cea mai celebra vitamina, la care ne gandim imediat cand ne ia raceala sau vrem sa avem imunitatea mai buna. Cu nume de cod acid ascorbic, este o vitamina hidrosolubila, adica se dizolva in apa si nu poate fi sintetizata si depozitata in corp, asa ca trebuie sa ne-o asiguram constant din ce mancam sau din suplimente.

Partea buna? E usor accesibila in numeroase alimente si se absoarbe bine in organism.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

PIZZA PIZZA
Ingrediente pentru aluat:- 600 g faina- un pliculet drojdie uscata- ...
PRAJITURA CU FRUCTE USCATE PRAJITURA CU FRUCTE USCATE
Ingredientefructe uscate taiate marunt 100 g nuci zdrobite mai mare ...


AYRAN AYRAN
Ayran (se pronunta "airan") este o bautura turceasca traditionala pe baza ...
SUPA DE CEAPA GRATINATA SUPA DE CEAPA GRATINATA
Ingrediente cepe 8 faina 1 lingura unt 50g paine bagheta 1/2 cascaval ras 80g supa de ...


Alte articole despre Bucatarie






« 1 2 3 »
Pagina 2 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii