Sunteti aici :: Bucatarie » PASTE CU PIEPT DE PUI
PASTE CU PIEPT DE PUI
Ingrediente
- 125 gr de paste (spaghete sau tagliatele)
- o ceasca suc de rosii (100 ml)
- 50 de ml apa
- o lingura ulei de masline
- sare, putin oregano
- o jumatate piept de pui
Mod de preparare
Pastele se fierb in multa apa cu sare, conform indicatiilor de pe pachet.Pieptul de pui se taie in fasii subtiri, apoi se soteaza in putin ulei de masline incins si se scoate pe o farfurie.
Sucul de rosii se pune impreuna cu apa si condimentele intr-o craticioara si se da intr-un clocot.Apoi se pun pastele si se lasa un minut sa se imprieteneasca cu sosul. Se aseaza pastele impreuna cu sosul pe o farfurie, iar deasupra se pun fasiile rumenite de piept de pui.Se poate presara deasupra putin parmezan ras.
Reteta oferita de www.bucataria.net
Compozitia nutritonala pentru 100 g preparat:

Acest articol a fost vizualizat de 19992 ori.
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii