Home  |  Sitemap  |  Contact



Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole IMAGINI DE LA EMISIUNI RECENTE
TRATAMENTUL VERGETURILOR
Mancat frecvent = slabire mai rapida
POFTITI LA SLABIT! MARGARETA - CASTIGATOAREA CONCURSULUI
Impins cu haltera de la piept pe plan inclinat
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Nu mai manca de plictiseala! Fierbinte
Foamea de plictiseala, situatie in care nu apare senzatia de foame, ci mancam doar din plictiseala eventual chiar...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam CUM PREVII RAUL DE TRANSPORT
CUM ITI ALEGI ECHIPAMENTUL POTRIVIT
UMERII
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
CSID - Cat trebuie sa bei
slabire cu nutritionist online gratis

Sunteti aici :: Bucatarie » RATA MARINATA CU LEGUME

RATA MARINATA CU LEGUME


RATA_MARINATA_CU_LEG_36673.jpgIngrediente:

1 piept de rata (aprox 400 g)
250-300 ml vin spumant sec
curry, oregano, busuioc, cimbru
usturoi
1 ardei gras de dimensiuni medii
1 ceapa medie
1 morcov mic
1 cartof
ulei
piper, sare



Preparare marinata:


Pieptul de rata se taie fasii mari. Fasiile se ung cu curry si se presara cu oregano, busuioc si cimbru, dupa gust. Se pun intr-o farfurie adanca si se toarna vinul spumant sec deasupra. Se mai adauga si cativa catei de usturoi (2-3) taiati felii mari.
Se lasa la marinat 2-3 ore.

Preparare:

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se adauga fasiile de rata, scurse, impreuna cu ardeiul, ceapa, morcovul si cartoful - taiate felii subtiri. Pieptul de rata se prajeste bine si cand se rumeneste se adauga si sosul de la marinata. Se mai lasa cateva minute (2-3) pe foc mic, sa fiarba.

Reteta oferita de www.bucataria.net

Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

RATA_MARINATA_CU_LEG_95895.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 15150 ori.



Nu mai manca de plictiseala!

20 Iulie 2021

Foamea de plictiseala, situatie in care nu apare senzatia de foame, ci mancam doar din plictiseala eventual chiar in timp ce ne uitam la televizor sau pierdem vremea pe net, se incadreaza in categoria mancat pe fond emotional.

Stresul si plictiseala se potrivesc de minune mai ales atunci cand eviti o sarcina care ti se pare dificila sau o ai o problema pe care nu vrei sa o abordezi.

In acest clip vei afla de ce apare foamea de plictiseala si ce trebuie sa faci ca sa o combati!


Dietele restrictive - ajuta sau strica?

13 Iulie 2021

Dietele restrictive reduc exagerat de mult numarul de calorii sau presupun eliminarea din alimentatie a unei intregi grupe de macronutrienti, de obicei le lipseste baza stiintifica, iar unele sunt de-a dreptul absurde.

Persoanele care urmeaza aceste diete au o atitudine de tipul "totul sau nimic" si isi limiteaza foarte mult alimentele consumate.

In acest clip vei afla de ce nu trebuie sa recurgi la diete restrictive atunci cand vrei sa slabesti!


Principiile mancatului intuitiv

4 Iulie 2021

Mancatul intuitiv sau alimentatia intuitiva este o abordare la moda si se refera in esenta la revenirea la modul innascut de a ne hrani, inainte de a exista atatea reguli si teorii privind alegerile noastre alimentare.

Cei care au pus bazele acestei abordari definesc alimentatia intuitiva ca fiind un cadru care integreaza instinctul, emotiile si gandirea rationala.

In acest clip vei afla care sunt cele 10 principii ale mancatului intuitiv si cum sa le integrezi in viata ta!



Adauga un comentariu Acest articol are 1 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii


(27 Aprilie 2010 12:21) Alexandra a spus

Yummy!


Articole din aceeasi categorie

SANDVIS CU LEGUME SI PUI SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ingrediente pentru 4 portii:- 4 bucati piept de pui sau ...
PASCA FARA ALUAT PASCA FARA ALUAT
Ingrediente- praf de copt 1 pachet - faina 3 linguri ...


BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...
RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii