Sunteti aici :: Bucatarie » TORTILLA
TORTILLA
Ingrediente:
1 lingura ulei
1/2 kg cartofi
7 oua
un ardei gras
3 rosii
marar verde
ceapa verde
sare
piper
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se taie rondele si se prajesc in ulei incins. Se pun apoi intr-o tigaie de teflon.
Ceapa se prajeste putin si se amesteca bine cu cele 7 oua, ardeii si rosiile taiate, mararul tocat, sarea si piperul (dup gust).
Amestecul se toarna peste cartofi si se pune la prajit pentru cateva minute.
Pentru a se intoarce omleta trebuie sa folositi si un capac. Se mai lasa putin si se poate servi.
Se poate manca cu putina branza si smantana pe deasupra.
Reteta oferita de www.bucataria.net
Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

Acest articol a fost vizualizat de 13650 ori.
Articole din aceeasi categorie
Alte articole despre Bucatarie
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii