Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam OBEZITATEA LA PACIENTII DIABETICI IN VARSTA
Impins de la piept cu gantere, pe plan inclinat
VITAMINA D, UN NOU PANACEU
8 REMEDII DELICIOASE PENTRU SANATATEA TA
ANTIDOTURI PENTRU CALORIILE LICHIDE CARE ITI PERICLITEAZA SILUETA


Nutritie Sportiva
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Lucru în România
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole DE CE PARALIZAM DE FRICA?
PLEDOARIE PENTRU INCALZIRE
TU STII SA MERGI PE BICICLETA?
MEDICATIA ANTIINFLAMATORIE LA INDEMANA SPORTIVILOR
EXCESELE DE SARBATORI
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Alimente care scad tensiunea arteriala Fierbinte
Cand auzi „hipertensiune arteriala”, cel mai probabil te gandesti „Adio, sare!”, nu-i...
Citeste mai mult


calculator
slabire rapida cu nutritionist online

Sunteti aici :: Bucatarie » OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE

OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE


OSTROPEL_DE_PUI_CU_P_3646.jpgIngrediente:

- 4-6 pulpe de pui
- 1 ceapa
- 2-4 cartofi
- 1 pahar cu vin alb
- 1 ceasca de cafea cu paste mici rotunde
- 100 g fasole verde
- 3 linguri pasta de tomate
- 1/2 lingurita zahar
- 4-6 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- 2 cani bulion de pui sau apa
- sare, pipet, boia iute

Preparare:

Spalati pulpele, uscati-le cu hartie absorbanta, prajiti-le de jur- imprejur in ulei incins, scoateti-le si pastrati-le la cald.

Prajiti ceapa tocata marunt sau data pe razatoarea mare in uleiul ramas, incins. Stingeti cu vin si bulionul de pui (apa). Adaugati cartofii taiati cubulete, fasolea verde si lasati sa fiarba inabusit 15- 20 min. Puneti pasta de tomate diluata in putina apa, pulpele de pui si mai lasati sa fiarba aproximativ 10 min sau pana ce carnea este facuta. Spre sfarsit condimentati cu sare, piper, boia, dupa gust.

Separat, fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, clatiti-le si pastrati-le la cald. Adaugati-le in vasul cu pulpe cand totul este fiert, lasati sa mai dea cateva clocote si opriti focul. Adaugati usturoiul zdrobit, acoperiti vasul si asteptati 1-2 min sa se patrunda aromele.

Serviti fierbinte.

Reteta oferita de www.bucataria.net

Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

OSTROPEL_DE_PUI_CU_P_38047.jpg
Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 17727 ori.



Alimente care scad tensiunea arteriala

5 Iunie 2023

Cand auzi „hipertensiune arteriala”, cel mai probabil te gandesti „Adio, sare!”, nu-i asa? Ei bine, evitarea excesului de sare este doar o mica schimbare in dieta, dar exista si alimente care iti fac mai usoara lupta cu hipertensiunea.

In acest clip vei afla care sunt alimentele care te ajuta sa controlezi tensiunea arteriala!


Beneficiile consumului de patrunjel

29 Mai 2023

Asa fragil cum pare, patrunjelul este util in combaterea anemiei, prevenirea bolilor oncologice, protejarea ficatului, tratarea afectiunilor inimii, sustinerea sanatatii ochilor, curatarea organismului de toxine, calmarea ochilor obositi, mentinerea sanatatii pielii, ameliorarea dezechilibrelor hormonale, prevenirea sau tratarea balonarii, constipatiei sau indigestiei.

Este foarte bun si pentru cei care sufera de respiratie urat mirositoare, datorita clorofilei pe care o contine, deoarece aceasta neutralizeaza mirosurile neplacute.


Alimente care te scapa de raceala

22 Mai 2023

Racesti des? Consuma alimentele despre care vorbesc in acest clip!

De doua ori pe an se instaleaza sezonul virozelor respiratorii, al gripelor si al racelilor, ca sa nu mai spun ca nici de covid n-am scapat inca... Vedem peste tot, pe strada, prin magazine, prin mijloace de transport in comun, la birou, la scoala, adulti si copii raciti, tusind, stranutand. Si nu prea mai purtam nici masti de protectie... Iar multi, din pacate, n-au invatat inca sa puna mana corect la gura si la nas atunci cand stranuta sau tusesc. Ideal ar fi ca atunci cand avem gripa sa stam in casa si sa ne tratam corect.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii