Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole SA JUCAM TENIS!
DE CE NE INDRAGOSTIM DE PERSOANELE NEPOTRIVITE?
SARCINA SI SUPLIMENTELE MULTIVITAMINICE
VIDEO - Influenta alimentatiei asupra produsului de conceptie
Strategii de scadere in greutate fara infometare
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Lactate integrale sau degresate? Fierbinte
Rafturile cu lactate din orice supermarket abundă în produse diverse: iaurt, lapte, kefir, sana, brânzeturi,...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Concurs cantar Tanita
CUM SA TE MENTII TANARA SI IN FORMA
10 TRUCURI CARE TE AJUTA SA ITI IMPULSIONEZI METABOLISMUL
CSID - Durerea in timpul exercitiilor fizice si carenta de fier
EXERCITII CU GREUTATI PENTRU SPATE
Sunteti aici :: Bucatarie » OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE

OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE


OSTROPEL_DE_PUI_CU_P_3646.jpgIngrediente:

- 4-6 pulpe de pui
- 1 ceapa
- 2-4 cartofi
- 1 pahar cu vin alb
- 1 ceasca de cafea cu paste mici rotunde
- 100 g fasole verde
- 3 linguri pasta de tomate
- 1/2 lingurita zahar
- 4-6 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- 2 cani bulion de pui sau apa
- sare, pipet, boia iute

Preparare:

Spalati pulpele, uscati-le cu hartie absorbanta, prajiti-le de jur- imprejur in ulei incins, scoateti-le si pastrati-le la cald.

Prajiti ceapa tocata marunt sau data pe razatoarea mare in uleiul ramas, incins. Stingeti cu vin si bulionul de pui (apa). Adaugati cartofii taiati cubulete, fasolea verde si lasati sa fiarba inabusit 15- 20 min. Puneti pasta de tomate diluata in putina apa, pulpele de pui si mai lasati sa fiarba aproximativ 10 min sau pana ce carnea este facuta. Spre sfarsit condimentati cu sare, piper, boia, dupa gust.

Separat, fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, clatiti-le si pastrati-le la cald. Adaugati-le in vasul cu pulpe cand totul este fiert, lasati sa mai dea cateva clocote si opriti focul. Adaugati usturoiul zdrobit, acoperiti vasul si asteptati 1-2 min sa se patrunda aromele.

Serviti fierbinte.

Reteta oferita de www.bucataria.net

Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

OSTROPEL_DE_PUI_CU_P_38047.jpg
Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 13248 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii