Sunteti aici :: Bucatarie » BUDINCA DE MORCOVI
BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente
Morcovi 1700 g
Oua 2
Ulei 20 g
Faina 25 g
Branza degresata 100 g
Smantana 30 g
Sare 6 g
Piper 2 g
Preparare
Morcovii se fierb si se taie rondele. Albusurile se bat spuma, iar branza se sfarama.
Se adauga faina dizolvata in 200 ml din zeama in care au fiert morcovii. Se amesteca. Dupa ce a dat in clocot se adauga morcovii, smantana, piperul, sarea, galbenusurile, uleiul si spuma de albusuri. Se adauga totul intr-o tava si se presara cu branza. Se tine la cuptor 10 minute. Se serveste cald.
Compozitie nutritionala pentru 100 g de preparat:

Acest articol a fost vizualizat de 21562 ori.
E bine sa consumi alimente alcaline?
30 Ianuarie 2023Printre atatea diete si regimuri care te imbie cu promisiuni de tot felul, dieta alcalina iese in evidenta prin atentia pentru sanatate, in primul rand, nu doar pentru slabit.
Dar cat este insa adevar si cat mit cand vine vorba de beneficiile sale? Cat de utile sunt alimentele alcaline pentru sanatate si pentru slabire?
Relatia dintre DIETA si ACNEE
24 Ianuarie 2023„Renunta la ciocolata daca vrei sa scapi de cosuri! Nu mai manca grasimi!” Sunt sigur ca ai auzit aceste replici daca te afli in cautarea unei solutii ca sa ai fata mai curata. Cosurile, numite oficial acnee, sunt neplacute pentru adolescenti, dar nu ocolesc nici adultii. La multi oameni, acneea va disparea dupa 25-30 de ani, dar mai sunt si „norocosi” care nu scapa de aceasta problema a pielii nici la 40 sau chiar 50 de ani.
Ce e de facut ca acneea sa dispara de tot de pe fata ta? Ce ar trebui sa mananci atunci cand ai acnee?
Cum sa ai un FICAT sanatos
17 Ianuarie 2023Situat in partea dreapta sus a cavitatii abdominale, sub diafragma, ficatul este unul dintre cele mai mari organe are corpului omenesc si cantareste aproximativ 1,5 kg - greutatea sa variaza de la persoana la persoana.
In acest video vei afla care sunt rolurile ficatului si ce trebuie sa faci ca sa il mentii sanatos!
Adauga un comentariu Acest articol are 1 comentarii.
super-reteta,,,simpla si foarte gustoasa...e foarte buna si cu iaurt in loc de smantana , as mai da un sfat ...cand incepe zaharul sa se inmoaie , treb sa invartiti repede fructele 10-20 sec ca sa nu se caramelizeze zaharul.
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii