Sunteti aici :: Bucatarie » PASCA FARA ALUAT
PASCA FARA ALUAT
Ingrediente
- praf de copt 1 pachet
- faina 3 linguri
- vanilie 2 lingurite
- branza de vaci 500 grame
- zahar 6 linguri
- unt/margarina 125 grame
- oua 6 buc.
- stafide inmuiate in coniac 50 grame
Mod de preparare
Galbenusurile se amesteca foarte bine cu jumatate de pachet de unt ( nu cu margarina). se adauga zaharul, branza de vaci, vanilia si faina. Se amesteca bine apoi se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma,stafidele si razatura de lamaie.
Se unge o tava cu unt si se rastoarna compozitia. se coace la foc mijlociu ( nu mare, dar nici mic) aproximativ 30 minute. se incearca cu scobitoarea pentru a vedea daca e coapta
Analiza nutritionala pentru 100 g produs:

Acest articol a fost vizualizat de 23162 ori.
Articole din aceeasi categorie
Alte articole despre Bucatarie
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii