Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole ANTIOXIDANTI NATURALI ENZIMATICI
Tractiuni la bara fixa (priza larga, pronatie)
Strategii de scadere in greutate fara infometare
TREBUIE SA MERGEM LA CONTROL MEDICAL INAINTE DE A INCEPE SA FACEM ANTRENAMENTE?
BENEFICIILE DIETEI MEDITERANEENE
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Lactate integrale sau degresate? Fierbinte
Rafturile cu lactate din orice supermarket abundă în produse diverse: iaurt, lapte, kefir, sana, brânzeturi,...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam PRINCIPALII 5 INAMICI AI INIMII
NU TREBUIE SA TRAIESC CU TINE, DEPRESIE!
SFATURI PENTRU CEI... LENESI
CUM MANCAM, ASA TRAIM
AVANTAJELE ANTRENARII CATE UNUI MEMBRU PE RAND
Sunteti aici :: Bucatarie » PASTE CU PIEPT DE PUI

PASTE CU PIEPT DE PUI


PASTE_CU_PIEPT_DE_PU_58684.jpgIngrediente

- 125 gr de paste (spaghete sau tagliatele)
- o ceasca suc de rosii (100 ml)
- 50 de ml apa
- o lingura ulei de masline
- sare, putin oregano
- o jumatate piept de pui

Mod de preparare

Pastele se fierb in multa apa cu sare, conform indicatiilor de pe pachet.Pieptul de pui se taie in fasii subtiri, apoi se soteaza in putin ulei de masline incins si se scoate pe o farfurie.

Sucul de rosii se pune impreuna cu apa si condimentele intr-o craticioara si se da intr-un clocot.Apoi se pun pastele si se lasa un minut sa se imprieteneasca cu sosul. Se aseaza pastele impreuna cu sosul pe o farfurie, iar deasupra se pun fasiile rumenite de piept de pui.Se poate presara deasupra putin parmezan ras.

Reteta oferita de www.bucataria.net

Compozitia nutritonala pentru 100 g preparat:

PASTE_CU_PIEPT_DE_PU_65673.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 19314 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii