Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam OBEZITATEA, BOALA SECOLULUI
DERMATITA SEBOREICA
Consumul de fructe in curele de slabire
SQUASH-UL, UN SPORT IDEAL PENTRU COMBATEREA OBEZITATII
MINUNI ALE TEHNICII, AJUTOR PENTRU PACIENTI


Nutritie Sportiva
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Lucru în România
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole EXERCITII LA BIROU
Zma si nivelul testosteronului
SUCCES DAY, FLP 2007
PERICOLELE EXCESULUI PONDERAL
DIETA PERSONALIZATA
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
De ce este important zincul Fierbinte
Dupa fier, zincul este al doilea cel mai abundent oligomineral din corp, fiind prezent in toate celulele. Zincul...
Citeste mai mult


calculator
slabire rapida cu nutritionist online

Sunteti aici :: Bucatarie » PASTE CU PIEPT DE PUI

PASTE CU PIEPT DE PUI


PASTE_CU_PIEPT_DE_PU_58684.jpgIngrediente

- 125 gr de paste (spaghete sau tagliatele)
- o ceasca suc de rosii (100 ml)
- 50 de ml apa
- o lingura ulei de masline
- sare, putin oregano
- o jumatate piept de pui

Mod de preparare

Pastele se fierb in multa apa cu sare, conform indicatiilor de pe pachet.Pieptul de pui se taie in fasii subtiri, apoi se soteaza in putin ulei de masline incins si se scoate pe o farfurie.

Sucul de rosii se pune impreuna cu apa si condimentele intr-o craticioara si se da intr-un clocot.Apoi se pun pastele si se lasa un minut sa se imprieteneasca cu sosul. Se aseaza pastele impreuna cu sosul pe o farfurie, iar deasupra se pun fasiile rumenite de piept de pui.Se poate presara deasupra putin parmezan ras.

Reteta oferita de www.bucataria.net

Compozitia nutritonala pentru 100 g preparat:

PASTE_CU_PIEPT_DE_PU_65673.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 21992 ori.



De ce este important zincul

17 Mai 2022

Dupa fier, zincul este al doilea cel mai abundent oligomineral din corp, fiind prezent in toate celulele. Zincul este un mineral necesar organismului uman in cantitati mici, insa este implicat in numeroase procese ce tin de metabolismul celular.

El contribuie la activitatea enzimelor in reactii chimice esentiale, la sinteza proteinelor, cresterea celulelor, vindecarea ranilor, sanatatea pielii, sinteza ADN-ului si functionarea imunitatii.


Goji - consuma acest fruct!

9 Mai 2022

Goji este un fruct care a facut senzatie in ultimii ani, fiind parte din categoria asa-ziselor super-alimente, alaturi de kale, acai, chia, spirulina sau alge. Originar din China, acest fruct rosu-aprins a fost promovat insistent pentru proprietatile sale benefice pentru sanatate.

Sunt insa justificate aceste calitati sau nu? Urmareste acest clip ca sa afli raspunsul!


10 obiceiuri pentru o viata sanatoasa

3 Mai 2022

Îți propunem 10 obiceiuri pe care le poți integra în activitatea ta de zi cu zi, astfel încât să ai un stil de viață mai echilibrat. Deși sunt destul de simple, îți recomandăm ca pentru început să alegi doar 2-3 și să le pui în practică, pentru a-ți fi mai ușor să te acomodezi cu ele.

Dă-ți timp să le implementezi, nu porni de la premisa că va fi totul perfect de la început și îți vor ieși din prima. Ulterior, după ce acestea ți-au intrat în reflex, poți continua cu altele.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii