Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole Mass 20 (Scitec) - produs pentru crestere in greutate
5 MITURI DESPRE DIETA
CORP ACTIV PENTRU O MINTE ACTIVA
ANTRENAMENTUL DE PRIMAVARA
PIROSTRIA: PENTRU ELE - VIS, PENTRU EI - COSMAR
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Aminoacizi sau proteine? Fierbinte
Suplimente proteice, aminoacizi, BCAA. Toate sunt promovate ca fiind bune în contextul antrenamentelor de...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam 10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
MASAJUL FACIAL INCETINESTE IMBATRANIREA
TIROIDA IN CULTURISM
Valori nutritionale peste si preparate din peste
SANI FRUMOSI SI SANATOSI, GHID PE VARSTE
Sunteti aici :: Bucatarie » DESERT CU FRUCTE

DESERT CU FRUCTE


DESERT_CU_FRUCTE_14259.jpgIngrediente:

300 g zahar, 1 mar, 1 banana, 1 kiwi, 1 portocala, lapte de cocos sau smantana dulce, 1 lingurita (rasa) scortisoara.

Mod de preparare:

Fructele se spala si se taie cubulete. Zaharul se pune in tigaie la topit cat sa devina maroniu la culoare (atentie sa nu se arda) apoi adaugam peste acesta fructele si le amestecam cu zaharul ca acestea sa se "inveleasca" in zahar.

Adaugam scortisoara, apoi stingem cu laptele de cocos/smantana.Mai lasam pe foc 2 min. Asezam pe farfurie; se poate servi calda sau rece.

 Pofta buna!


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 14166 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

SANDVIS CU LEGUME SI PUI SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ingrediente pentru 4 portii:- 4 bucati piept de pui sau ...
PASCA FARA ALUAT PASCA FARA ALUAT
Ingrediente- praf de copt 1 pachet - faina 3 linguri ...


BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...
RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii