Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam TEHNICI PENTRU CULTURISTII AVANSATI
SURSE DE RADICALI LIBERI (RL)
Concursul Poftiti la slabit! editia 2008
CUM SCAPI DE CELULITA PRIN EXERCITII
BENEFICIILE FRUCTELOR DE SEZON


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole 10 MODALITATI PENTRU A TE PREGATI DE VARA
Stretching - spate - teorie
14 SFATURI PENTRU A TE FERI DE FRIGUL DIN TIMPUL IERNII
SUFERI DE PERFECTIONISM?
Ridicarea picioarelor din intins pe banca
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Beneficiile extraordinare ale TURMERICULUI Fierbinte
Promovate ca adevarate cocktailuri de energie, „shot-urile” din lamaie, ghimbir si turmeric sunt pe...
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Noutati
Noutati
Afisare 10 din 437.
Pagina 9 din 44

De unde luam IODUL?

25 Iulie 2022

Desi prezent in cantitati mici in organismul uman, iodul este un mineral esential, necesar pentru o buna stare de sanatate. El nu poate fi produs de corp, deci trebuie asigurat din alimentatie sau suplimente.

Iodul este implicat in producerea de tiroxina si triiodotironina, hormoni tiroidieni implicati in reglarea metabolismului, precum si in sinteza proteinelor si activitatea enzimelor. Rolul lor este decisiv inclusiv pentru dezvoltarea sistemului osos si a sistemului nervos central in perioada intrauterina, dar si dupa.

Fara un aport adecvat de iod, hormonii tiroidieni nu functioneaza eficient si pot dezechilibra activitatea glandei tiroide, care devine sub-activa si produce prea putini hormoni situatie numita hipotiroidism sau devine hiperactiva si ii produce in exces, adica hipertiroidism.


Suplimente nutritive pentru inotatori

18 Iulie 2022

Daca esti inotator si te-ai intrebat ce suplimente nutritive ai putea sa iei ca sa iti imbunatatesti performantele, iti ofer raspunsul in acest video.

Hai sa discutam despre suplimente nutritive!


Nutritie pentru inotatori

15 Iulie 2022

Daca esti inotator amator sau de performanta, parintele unui sportiv sau antrenor de inot, sper ca informatiile din acest video iti vor fi de folos ca sa intelegi mai bine care sunt particularitatile nutritiei pentru inotatori.

Nu mi-am propus sa acopar chiar toata nutritia sportiva pe zona de inot, ci sa selectez informatiile cele mai importante, cu accent pe aspecte practice.

O parte dintre aceste informatii le-am prezentat si la Conferinta Nationala de Medicina Sportiva.


5 mituri despre oua

11 Iulie 2022

Sunt ouale alimente sanatoase sau nu prea?

Multi ani, ouale au avut o reputatie negativa din cauza continutului ridicat de colesterol, fiind considerate daunatoare pentru sanatate si un factor de risc pentru bolile cardiovasculare. In timp, studiile au aratat insa ca ingrijorarile referitoare la consumul de oua au fost exagerate.

In acest clip vei afla care este adevarul despre aceste 5 afirmatii:


Proteinele vegetale in alimentatia copiilor

3 Iulie 2022

Principala preocupare a parintilor privind alimentatia bazata pe alimente vegetale este aportul de proteine. In ce masura reusesc acestea sa il acopere?

Proteinele sunt esentiale pentru corpul uman la orice varsta, dar sunt deosebit de importante in perioada copilariei, deoarece atunci se produce cresterea si dezvoltarea rapida a organismului.

Citeste aici tot articolul – https://www.fondation-louisbonduelle.org/ro/2022/06/30/cat-de-utile-sunt-proteinele-de-origine-vegetala-in-alimentatia-copiilor/

In acest clip iti voi vorbi despre principalele surse de proteine vegetale in alimentatia copiilor (si a adultilor)!


Cum sa ai un ABDOMEN PLAT!

26 Iunie 2022

Faci sute de abdomene, te infometezi, te impachezi ca sa transpiri sau dai mii de lei pe tratamente la clinici de infrumusetare, totul in incercarea de a topi grasimea incapatanata de pe abdomen. Si cu toate aceste eforturi, rezultatele intarzie sa apara. De ce este atat de greu sa elimini grasimea din zona abdominala? Ce e de facut ca sa ai un abdomen plat si sa poti purta cu incredere haine pe talie?

Urmareste acest video pentru detalii!


Micul dejun - e important sau nu?

20 Iunie 2022

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei! Dar... oare chiar este?

Aceasta este una dintre afirmatiile pe care le auzi frecvent cand vine vorba de regulile alimentare pentru o viata sanatoasa, inclusiv daca vrei sa slabesti.

In acest video vei afla daca masa de dimineata este cu adevarat importanta sau putem sa sarim peste ea!


Cum scapi de balonare?

13 Iunie 2022

Vrei sa stii ce trebuie sa faci ca sa scapi de BALONARE? Pana la urma, cine nu a fost balonat macar o data in viata lui?

Realitatea este ca balonarea e o problema digestiva frecvent intalnita, care produce disconfort. Senzatia de stomac plin si abdomenul umflat nu sunt deloc placute. Pentru a reduce balonarea sau a scapa de ea, este important mai intai sa stii ce o provoaca.

In acest clip iti voi vorbi despre principalele cauze ale balonarii, dar si despre ce trebuie sa faci ca sa previi sau sa scapi de balonare!


Cat inseamna prea multa sare?

6 Iunie 2022

Cata sare e bine sa mananci? Iti voi spune in acest clip!

Cuvintele sare si sodiu sunt adesea folosite ca sinonime, insa ele nu semnifica acelasi lucru. Sodiul este un mineral necesar organismului pentru mentinerea echilibrului hidroelectrolitic, conducerea impulsurilor nervoase si contractia musculara. Pe de alta parte, sarea de masa sau clorura de sodiu este un compus chimic format din 40% sodiu si 60% clor. Exista mai multe tipuri de sare alimentara, insa toate sunt cloruri de sodiu, iar nutrientii variaza foarte putin.


Cum să mănânci sănătos când lucrezi de acasă

30 Mai 2022

Munca de acasă a câștigat teren în contextul pandemiei și rămâne încă de actualitate în viața multora dintre noi. Să lucrezi din confortul propriei locuințe vine deopotrivă cu avantaje și dezavantaje. Pe de-o parte, economisim timp cu transportul și ne bucurăm de mai multă flexibilitate. Pe de altă parte, e mai greu să tragem linie între muncă și viața personală și ne e dor să vorbim cu colegii, față în față, în pauza de cafea. Dar alimentația? E mai ușor să mănânci sănătos dacă lucrezi de acasă?

In acest clip iti voi da cateva idei despre ce sa ai in vedere ca sa mentii un stil de viata sanatos chiar si atunci cand lucrezi de acasa!


Afisare 10 din 437.
Pagina 9 din 44






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii