Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole ALIMENTE ANTIAGING
ALGELE COMESTIBILE
EXERCITII PENTRU MUSCHII FESIERI
DE CE SUNTEM ASA NUMULTUMITI DE VIATA NOASTRA?
Telefoanele inteligente si cura de slabire
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Pot fi periculoase prea multe vitamine? Fierbinte
Sa nu confundam vitaminele cu bomboanele :)) Desi vitaminele sunt foarte importante pentru buna functionare a...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Concursul Poftiti la slabit! editia 2008
PSIHOLOGIA MANCARII
MUSCULATURA MEMBRELOR INFERIOARE
CHIFTELE DE PESTE
CSID - Ce trebuie sa faca subponderalii pentru a creste in greutate?
slabire cu nutritionist online gratis

Sunteti aici :: Bucatarie » SARMALE DE POST

SARMALE DE POST


SARMALE_DE_POST_91348.jpgIngrediente

- cepe potrivite 6
- morcov 1
- bulion 2 linguri
- stafide 100g
- orez 1 ceasca
- suc de rosii 500ml
- varza muratã 1
- sare
- piper




Mod de preparare

Tocati marunt ceapa, inabusiti-o in ulei, impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare, apoi adaugati orezul si caliti-le impreuna inca 6-7 minute. Luati de pe foc si adaugati stafidele si bulionul. Din acest amestec formati mici perisoare pe care inveliti-le in foi de varza. Puneti-le intr-o cratita peste un strat de varza tocata si acoperiti-le cu un alt strat de varza tocata. Puneti sucul de rosii si 300 ml zeama de varza si puneti cratita la cuptor, pentru 70 de minute sau pana cand scade lichidul si se rumenesc deasupra.

Reteta este oferita de www.bucataria.net

Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

SARMALE_DE_POST_16633.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 14401 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

SANDVIS CU LEGUME SI PUI SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ingrediente pentru 4 portii:- 4 bucati piept de pui sau ...
PASCA FARA ALUAT PASCA FARA ALUAT
Ingrediente- praf de copt 1 pachet - faina 3 linguri ...


BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...
RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii