Sunteti aici :: Bucatarie » ROSII UMPLUTE CU CIUPERCI
ROSII UMPLUTE CU CIUPERCI
Ingrediente
1000 g rosii proaspete
150 g ceapa
700 g ciuperci
30 g frunze de telina
30 g marar
30 g patrunjel
50 g cascaval slab
20 g miere de albine
15 g margarina
2 g piper
6 g sare
Preparare
Se scoate miezul rosiilor, iar ciupercile se taie lame. Cascavalul se rade fin. Verdeturile se toaca marunt. Ceapa si ciupercile se trag in margarina, si se adauga deasupra miezul rosiilor, mierea, verdeturile si mirodeniile. Dupa ce se ia vasul de pe foc se adauga jumatate din cascaval si se amesteca. Aceasta compozitie va fi turnata în rosii si se rade cascaval deasupra. Se introduce totul la cuptor timp de 8 minute. Se serveste cald.

Acest articol a fost vizualizat de 15367 ori.
Articole din aceeasi categorie
Alte articole despre Bucatarie
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii