Sunteti aici :: Bucatarie » ROSII UMPLUTE CU CIUPERCI
ROSII UMPLUTE CU CIUPERCI
Ingrediente
1000 g rosii proaspete
150 g ceapa
700 g ciuperci
30 g frunze de telina
30 g marar
30 g patrunjel
50 g cascaval slab
20 g miere de albine
15 g margarina
2 g piper
6 g sare
Preparare
Se scoate miezul rosiilor, iar ciupercile se taie lame. Cascavalul se rade fin. Verdeturile se toaca marunt. Ceapa si ciupercile se trag in margarina, si se adauga deasupra miezul rosiilor, mierea, verdeturile si mirodeniile. Dupa ce se ia vasul de pe foc se adauga jumatate din cascaval si se amesteca. Aceasta compozitie va fi turnata în rosii si se rade cascaval deasupra. Se introduce totul la cuptor timp de 8 minute. Se serveste cald.

Acest articol a fost vizualizat de 19454 ori.
Dieta Low FODMAP, utila in sindromul colonului iritabil
4 Decembrie 2023Dieta low FODMAP a fost propusa de un grup de cercetatori australieni cu scopul de a ameliora simptomele digestive neplacute cauzate de sindromul colonului iritabil sau in engleza IBS - irritable bowel syndrome, adica balonare, dureri si crampe abdominale, gaze in exces, diaree sau, dimpotriva, constipatie.
Dar ce inseamna FODMAP? Denumirea de FODMAP se refera la o serie de substante prezente in alimente, mai exact la oligozaharide fermentabile, dizaharide, monozaharide si polioli.
Urmareste clipul pentru mai multe detalii!
Te ajuta CARNITINA sa slabesti?
28 Noiembrie 2023Vrei sa slabesti si te-ai gandit sa iei carnitina? Daca practici un sport si te-ai uitat pe site-urile cu suplimente alimentare, poate ai observat printre multe alte produse L-carnitina, promovata si ca instrument de ardere a grasimilor.
Te ajuta acest produs sa faci mai bine fata efortului fizic, sa ai rezultate mai bune si chiar sa slabesti? Hai sa vedem ce spun oamenii de stiinta!
Beneficiile vitaminei C
20 Noiembrie 2023Vitamina C este poate cea mai celebra vitamina, la care ne gandim imediat cand ne ia raceala sau vrem sa avem imunitatea mai buna. Cu nume de cod acid ascorbic, este o vitamina hidrosolubila, adica se dizolva in apa si nu poate fi sintetizata si depozitata in corp, asa ca trebuie sa ne-o asiguram constant din ce mancam sau din suplimente.
Partea buna? E usor accesibila in numeroase alimente si se absoarbe bine in organism.
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii