Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole OBICEIURI CARE INCETINESC METABOLISMUL
9 SFATURI DE NUTRITIE
Proteinele
IGIENA INTIMA, RITUAL OBLIGATORIU PENTRU SANATATE
PREGATESTE-TE PENTRU SKI!
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Programul de slabire Superfit START2020 Fierbinte
Vrem să ai un început de an memorabil şi să treci printr-o transformare care să îţi aducă sănătate...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam ALGELE COMESTIBILE
VITAMINA D, UN NOU PANACEU
Suntem 70% apa
YOGA IN TIMPUL SARCINII
CUM SA AI O RELATIE SANATOASA
Sunteti aici :: Bucatarie » BUDINCA DE MORCOVI

BUDINCA DE MORCOVI


BUDINCA_DE_MORCOVI_85295.jpgIngrediente


Morcovi 1700 g

Oua 2

Ulei 20 g

Faina 25 g

Branza degresata 100 g

Smantana 30 g

Sare 6 g

Piper 2 g





Preparare


Morcovii se fierb si se taie rondele. Albusurile se bat spuma, iar branza se sfarama.

Se adauga faina dizolvata in 200 ml din zeama in care au fiert morcovii. Se amesteca. Dupa ce a dat in clocot se adauga morcovii, smantana, piperul, sarea, galbenusurile, uleiul si spuma de albusuri. Se adauga totul intr-o tava si se presara cu branza. Se tine la cuptor 10 minute. Se serveste cald.


Compozitie nutritionala pentru 100 g de preparat:

BUDINCA_DE_MORCOVI_3246.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 16237 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 1 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii


(17 Martie 2012 20:26) florin a spus

super-reteta,,,simpla si foarte gustoasa...e foarte buna si cu iaurt in loc de smantana , as mai da un sfat ...cand incepe zaharul sa se inmoaie , treb sa invartiti repede fructele 10-20 sec ca sa nu se caramelizeze zaharul.


Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii