Sunteti aici :: Bucatarie » PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac
4 oua
350 g lapte praf
300 g zahar
2 lingurite scortisoara
1 lingurita ghimbir
225 g unt (topit)
100 g nuci maruntite (optional)
Frisca (optional)
Se amesteca dovleacul ras, laptele praf, zaharul, scortisoara si ghimbirul. Se pune amestecul intr-o tava inalta de placinta.
Peste acesta se adauga untul topit si se presara nucile. Se lasa in cuptor 1 ora la 170 grade. Dupa ce raceste, se poate servi cu frisca.
Valori nutritionale pentru 100 g preparat:
NU CONTINE GLUTEN!

Acest articol a fost vizualizat de 17354 ori.
Articole din aceeasi categorie
Alte articole despre Bucatarie
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii