Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam Ghidul exercitiilor de stretching
CSID - Cum si cat trebuie sa mananci in perioada de post
CAFEAUA TINE DEPARTE DEPRESIA
Indoiri laterale ale trunchiului din culcat pe banca
SLABESTE CU SEMINTELE DE FLOAREA SOARELUI


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole ABDOMINALI ...pentru la vara !
TENOSINOVITA ALERGATORULUI
ANTIOXIDANTI NEENZIMATICI
Impins de la piept cu haltera (presa militara)
DE CE MINTIM?
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Secretul oaselor puternice Fierbinte
Pentru a avea oase puternice si sănătoase, este important să urmezi câteva reguli esențiale: rn Consumă...
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Bucatarie » PASTE CU TON SI PUI AFUMAT

PASTE CU TON SI PUI AFUMAT


Articol_test_61754.jpgCompozitie:

- 250 grame paste integrale
- 250 grame rosii din conserva
- jumatate de ceapa medie
- o lingurita ulei
- o conserva cu ton in suc propriu
- 100 gr pui afumat



Pastele vor fi fierte al dente. Peste acestea se pune un sos facut din restul de ingrediente taiate bucatele.


Analiza nutritionala este raportata la 100 g de preparat:

PASTE_CU_TON_SI_PUI__58273.jpg



Daca aveti retete preferate pe care doriti sa le analizam din punct de vedere nutritional, va rugam sa le ni le trimiteti (compozitie in grame, descriere mod de preparare, fotografii ale preparatului).

 



slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)



Adauga un comentariu Acest articol are 4 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii


(12 Martie 2010 22:57) Andrei a spus

Dupa preparare se face analiza ,sa se vada ce valori nutritive are ? I adevarat ca dupa tratarea termica se mai distrug din valorile nutritiva ale alimentelor ?

(9 Martie 2010 11:10) Dr. Serban Damian a spus

drsdamian at yahoo.com

Neaparat cu poza (originala, nu luata de pe vreun site)

(8 Martie 2010 17:09) Tibi a spus

Pe ce adresa trebuie trimise reteta?

(17 Februarie 2010 21:03) Iulia Adiana a spus

Interesant... cred ca voi incerca si eu dar cu paste de orez... sper sa iasa bune :D







Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii