Home  |  Sitemap  |  Contact



Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole Alimentatia copiilor (emisiune la tv6.ro)
SARMALE
Extensia bratelor din culcat, cu haltera
EXERCITIILE FIZICE SI SOMNUL
BOLNAVII CRONICI SI MISCAREA
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Mâncăruri care te fac să te simţi mai bine Fierbinte
“Comfort food” se referă la mâncarea ce ne oferă o senzație de bine și care este adesea...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Campionii Sanatatii, 16 aprilie 2011, Parcul IOR
Cafeina
EXERCITII PENTRU BRATE BINE DEFINITE SI UN PIEPT VOLUPTOS
ANTRENAMENTELE IN APA
ALCOOLUL SI SPORTUL
slabire cu nutritionist online gratis

Sunteti aici :: Bucatarie » COVRIGI

COVRIGI


COVRIGI_15492.jpgIngrediente

100 ml apa
100 ml lapte
500 gr faina
2 oua
4 lingurite de zahar
1 lingura sare
1 pachet drojdie uscata
30 g unt

Preparare

Se pune drojdia la inmuiat in lapte caldut impreuna cu zahar si se lasa 10 min. In faina cernuta se amesteca sarea, se adauga apoi drojdia inmuiata in lapte si se adauga pe rand, apa calduta, ouale, untul moale. Se se obtine un aluat care se lasa la crescut cca 40 de min. Se caramelizeaza 4 linguri de zahar intr-o aola apoi se toarnã apa si se aduce la temperatura de fierbere. Covrigii modelati se scufunda in apa clocotind pana se ridica la suprafata. Apoi se scurg, se dau prin sare grunjoasa, mac sau susan si se aseaza in cuptorul preincalzit la 180 de grade.


Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

COVRIGI_39951.jpg



Dr. Serban Damian

Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 23206 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

PRAJITURA CU FRUCTE USCATE PRAJITURA CU FRUCTE USCATE
Ingredientefructe uscate taiate marunt 100 g nuci zdrobite mai mare ...
AYRAN AYRAN
Ayran (se pronunta "airan") este o bautura turceasca traditionala pe baza ...


OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE
Ingrediente:- 4-6 pulpe de pui- 1 ceapa- 2-4 cartofi- 1 ...
SUPA DE CEAPA GRATINATA SUPA DE CEAPA GRATINATA
Ingrediente cepe 8 faina 1 lingura unt 50g paine bagheta 1/2 cascaval ras 80g supa de ...


Alte articole despre Bucatarie






« 1 2 3 »
Pagina 2 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii