Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam Stretching - fese - exercitii set 3
Concurs adidasi pe arcuri
CUM SLABIM DUPA SARBATORI (SI ORICAND ALTCANDVA)?
TRAIM PENTRU A MANCA SAU MANCAM PENTRU A TRAI?
CEAIURILE CARE TE AJUTA LA SLABIT


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole PRINCIPALII 5 INAMICI AI INIMII
COPIII SI OBEZITATEA
CREATINA + CAFEINA - O COMBINATIE DE EVITAT?
Dr. Serban Damian, sports nutritonist
Abductia piciorului la cablu
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Cum eviti platoul in dieta Fierbinte
Ai facut primii pasi si ai inceput sa slabesti. Hainele iti sunt mai largi, te simti bine in pielea ta si primesti...
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Bucatarie » HAMBURGERI DIN CARNE TOCATA

HAMBURGERI DIN CARNE TOCATA


HAMBURGERI_DIN_CARNE_90498.jpg

Reteta oferita de Laura Sava - http://savalaura.blogspot.com


Ingrediente:

Pentru "chiflele" din carne:

- 1 kg. carne tocata amestec

- 1 ou + 1 galbenus

- sare, piper, boia, praf de usturoi

- 1 lingura ulei

Pentru umplutura:

- 1 ardei rosu

- 1 ardei verde

- 2 linguri unt/ulei de masline

- 1 lingura otet de vin/de mere

- 50 g. telemea de bivolita/Feta

- 100 g. branza Gouda/cascaval

- 1 ardei galben pentru ornat sau felii de rosii

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade C. (foc potrivit). Se amesteca bine carnea tocata (ar fi ideal sa o cumparati de la o macelarie, nu din supermarketuri) cu oul intreg si galbenusul si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper boia dulce si usturoi. Compozitia se intinde in strat subtire (dar nici foarte subtire :P) intr-o tava unsa cu ulei.

Se coace cca. 15 minute, si dupa ce s-a racit, se taie in cercuri sau patrate

Se spala si se taie cubulete ardeii. Se calesc in unt incins, sau ulei de masline, si otet, aproximativ 1, 2 minute. Se lasa apoi sa se raceasca

Se taie cubulete branza Feta sau de bivolita. Se amesteca apoi cu ardeii caliti.

Se aseaza "tartele" din carne tocata pe platoul de servit.

Se aseaza pe fiecare cate o frunza, bine spalata, de salata verde. Se umple fiecare "tarta" cu amestecul de branza si ardei
Se orneaza "hamburgerii" cu branza Gouda (sau cascaval) data pe razatoare si cu felii subtiri de ardei galben ori cu felii de rosii.


Analiza nutritionala pentru 100 g preparat:
HAMBURGERI_DIN_CARNE_55532.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 18801 ori.



Cum eviti platoul in dieta

19 Februarie 2024

Ai facut primii pasi si ai inceput sa slabesti. Hainele iti sunt mai largi, te simti bine in pielea ta si primesti felicitari de la toata lumea.

Insa dupa o perioada, numarul de pe cantar a intepenit si nu vrea si pace sa coboare. Inainte sa arunci cantarul sau sa renunti definitiv la dieta, sunt cateva lucruri pe care sa le iei in calcul. Stagnarea sau perioada de platou este o etapa foarte des intalnita in procesul de slabire.

Dar de ce apare? Afla raspunsul in acest clip si mai ales ce trebuie sa faci ca sa eviti acest nesuferit PLATOU!


Dieta cu alimente moi

12 Februarie 2024

Dieta cu alimente moi sau "dieta fara mestecat" este o dieta in care o persoana trebuie sa manance numai alimente moi si care necesita o mestecare minima, evitand toate alimentele care nu corespund acestor cerinte.

Cui se recomanda o astfel de dieta?

Principalii beneficiari sunt persoanele in varsta, dar ei nu sunt singurii care ar putea avea nevoie sa gaseasca alimente nutritive pe care sa le manance fara a mesteca.


Este Dieta Atkins o alegere buna pentru slabire?

5 Februarie 2024

Dieta Atkins este o dieta „cu vechime”, care a trecut prin cateva mici transformari si care este inca activa pe piata regimurilor de slabire. Ea a fost popularizata in anii `70 de catre medicul cardiolog Robert Atkins din Statele Unite si este o dieta low carb - adica presupune un consum redus de carbohidrati, cu accent pe proteine si grasimi.

Are mai multe etape, iar in fiecare dintre ele exista o anumita restrictie cu privire la cantitatea de carbohidrati care poate fi consumata zilnic.



Adauga un comentariu Acest articol are 1 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii


(24 August 2011 12:04) Alexandra a spus

Arata delicios!


Articole din aceeasi categorie

PASCA FARA ALUAT PASCA FARA ALUAT
Ingrediente- praf de copt 1 pachet - faina 3 linguri ...
BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...


RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...
COZONAC COZONAC
- 1 kg faina - 300 grame zahar - 200 ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii