Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole CONTROLUL CENTRAL AL GREUTATII CORPORALE SI AL APETITULUI
SALATA DE BOEUF
CALITATEA NUTRITIVA A LAPTELUI
FEBRA MUSCULARA - CATEVA IDEI PRACTICE
Abductia piciorului la sol
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Aminoacizi sau proteine? Fierbinte
Suplimente proteice, aminoacizi, BCAA. Toate sunt promovate ca fiind bune în contextul antrenamentelor de...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam SOMNUL - VERIGA SLABA ?
CREZI IN PLACEBO?
10 MITURI DESPRE METODELE CONTRACEPTIVE
COVRIGI
DETOXIFIEREA DE TOAMNA - CATEVA RETETE DELICIOASE
Sunteti aici :: Bucatarie » CIORBA DE VACUTA

CIORBA DE VACUTA


CIORBA_DE_VACUTA_76178.jpgIngrediente

1 kg carne de vaca
un ardei gras
300 g taitei
o lingura de bulion
telina
2 cepe
1/2 varza alba
1/2 kg cartofi
ulei
3 rosii
1 l bors
leustean

Mod de preparare

Carnea se taie in mai multe bucati si se pune la fiert. Dupa ce fierbe timp de o ora se taie legumele si se pun in ciorba. Ceapa este singura care se taie marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga bulion si putina ciorba.

Se adauga amestecul in ciorba si apoi se pun si taiteii. Se pune borsul si se mai lasa putin sa fiarba. Cand este gata se pune leustean verde tocat marunt.

Pofta buna!

Reteta este oferita de www.bucataria.net


Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

CIORBA_DE_VACUTA_19983.jpg
Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 11346 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

SANDVIS CU LEGUME SI PUI SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ingrediente pentru 4 portii:- 4 bucati piept de pui sau ...
PASCA FARA ALUAT PASCA FARA ALUAT
Ingrediente- praf de copt 1 pachet - faina 3 linguri ...


BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...
RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii