Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole MENTINEREA SCADERII IN GREUTATE
SUPLIMENTELE NUTRITIVE VS. SUBSTANTELE DOPANTE
AI NVOIE DE AFECTIUNE SAU DE AFECTIUNI?
Proiectul 42 pentru o sansa
SARCINA SI EXERCITIILE FIZICE
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Lactate integrale sau degresate? Fierbinte
Rafturile cu lactate din orice supermarket abundă în produse diverse: iaurt, lapte, kefir, sana, brânzeturi,...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Cardio Health (Forever Living Products)
TATA SI FIICA, O RELATIE NEGLIJATA
LEGATURA DINTRE SARE SI HIPERTENSIUNE
INFLUENTA ALIMENTATIEI LA NIVEL CEREBRAL
Proiectul 42 pentru o sansa
Sunteti aici :: Bucatarie » PIZZA

PIZZA


Ingrediente pentru aluat:

- 600 g faina
- un pliculet drojdie uscata
- doua linguri ulei de masline
- o cana de apa calduta
- sare si 1/2 lingurita zahar

PIZZA_3200.jpg

Topping:

- 300 g bacon
- 150-200 g salam crud uscat
- 200-300 g cascaval,de preferinta uscat
- suc de rosii
- masline fara samburi, cate vreti
- trei rosii
- doi ardei
- doua cepe mijlocii
- sare piper, dupa gust

PIZZA_28365.jpg

Preparare:

Facem aluatul.
Intr-un vas punem: faina,drojdia, uleiul, sarea si zaharul. Framantam; turnam cate putina apa calduta, amestecand continuu. Dupa ce s-a in corporat faina, framantam pana aluatul se desprinde de vas. Framantam aluatul pana devine elastic. Il lasam la dospit, la caldura, 1/2-1 ora. Dupa ce a dospit intindem o foaie, subtire, cat tava de cuptor.
Punem aluatul in tava unsa si presarata cu pesmet. Il intepam cu furculita din loc in loc si il portionam (taiem), dupa cum dorim.
Ungem aluatul cu suc de rosii.
Curatam,spalam si taiem felii, ciupercile si rosiile. Taiem salamul subtire, baconul l-am cumparat gata feliat. Taiem ceapa si ardeii, fideluta.
Calim ciupercile in putin ulei, pana scade toata zeama.
Radem pe aluat, jumatate din cascaval. Punem pe fiecare portie: o felie de bacon, doua-trei de salam, ciuperci, rosii, ardei, masline si ceapa.
Radem si cascavalul ramas.
Coacem cam 20 de minute, pana se rumeneste.
Sevim cu pofta si ketchup. Pofta buna !

Reteta oferita de www.bucataria.net

Compozitia nutritionala pentru 100 g preparat:

PIZZA_91540.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 13620 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 1 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii


(9 August 2010 18:15) Karmen a spus

Ce bine arata :)


Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii