Home  |  Sitemap  |  Contact



Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole REMEDII INEDITE PENTRU PROBLEME DE SANATATE
DUREREA MUSCULARA DE A DOUA ZI
DEMONTAREA MITURILOR ANTRENAMENTULUI DE FORTA PENTRU FEMEI
Flexia picioarelor la aparat
Raluca Cristea
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Ce mananci ca sa dormi mai bine Fierbinte
Ceea ce mănânci înainte de culcare îți poate influența somnul. Așadar, dacă îți...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam A FACE SAU A NU FACE... LIPOSUCTIE
10 PIEDICI IN CALEA SCADERII IN GREUTATE
STRESUL, INAMICUL TUTUROR
L-carnitina
SUCUL NATURAL DE PORTOCALE REDUCE TENSIUNEA ARTERIALA
slabire cu nutritionist online gratis

Sunteti aici :: Bucatarie » PIFTIE DE PORC

PIFTIE DE PORC


PIFTIE_DE_PORC_93574.jpg- 500 g picioare de porc 

- 350 g carne de porc calitate superioara (pulpa)

- 1250 g cap de porc

- 150 kg telina

- 150 g morcovi

- 150 g ceapa

- 75 g usturoi

- 50 g sare

- 50 g gelatina

- 2 oua


Compozitia nutritionala pentru 100 g de preparat:

PIFTIE_DE_PORC_74152.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca ok.)

Acest articol a fost vizualizat de 20375 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii