Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole GASTRITA, IN CATEVA IDEI
ALGELE COMESTIBILE
DE CE SUNTEM ASA NUMULTUMITI DE VIATA NOASTRA?
TOPUL CELOR 10 ALIMENTE CARE NE APARA DE RACEALA
DIETE DIFERITE, REZULTATE DIFERITE
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Lactate integrale sau degresate? Fierbinte
Rafturile cu lactate din orice supermarket abundă în produse diverse: iaurt, lapte, kefir, sana, brânzeturi,...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Ridicarea bazinului de la sol, din pozitia culcat
Fluturari la aparatul Pec Deck
SLABA SI FRUMOASA
Exercitii muschii fesieri 2
EXERCITII PENTRU ARDEREA CALORIILOR
Sunteti aici :: Bucatarie » STRUDEL CU MERE

STRUDEL CU MERE


STRUDEL_CU_MERE_45942.jpgIngrediente

Pentru umplutura: 3 mere coapte, 2 linguri de zahar brun, 1 lingurita de scortisoara pisata, sucul de la o jumatate de lamaie, 2 linguri de stafide. Pentru aluat: 250 gr. faina, 3 linguri ulei de masline, 1 ou, 150 ml. apa calduta


Preparare

Curata merele de coaja, taie-le cubulete mici si amesteca-le cu zeama de lamaie, stafidele, zaharul si scortisoara. Pune-le intr-o cratita si caleste-le putin.
Aluatul se face astfel: Amesteca faina cu oul si uleiul, apoi se adauga treptat apa calda. Framanta totul. Este gata cand aluatul nu se mai lipeste de mana (eventual se mai adauga faina, daca aluatul este in continuare lipicios). Intinde o foaie, adauga umplutura de mere la mijloc, apoi impacheteaz-o. Da strudelul la cuptor, la foc mediu, pana ce capata o culoare aurie. Cand il scoti presara-l cu zahar pudra.

Timp de preparare:10-15 minute.

Timp de coacere/fierbere:20-30 minute.

Portii:4-5 portii.

Analiza nutritionala pentru 100 g preparat:

STRUDEL_CU_MERE_67981.jpg

Aceasta reteta ne-a fost oferita de alimentatiecopii.ro si a fost prezentata pentru prima data in cartea "De ce o iubim pe Doamna Mar?", lansata de Asociatia Emovere in cadrul BabyExpo, septembrie 2010.

Va invitam sa urmariti imagini de la evenimentul de lansare al acestei carti:


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 18159 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii