Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam CUM SA SLABESTI FARA SA ITI FIE FOAME
LA CE E BUN UN INSTRUCTOR PERSONAL?
DE CE MINTIM?
METODE DE ELIMINARE A PARULUI CORPORAL
ANTRENAMENT BICEPSI PENTRU INCEPATORI SAU AVANSATI


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole BICICLETA STATIONARA - MIC GHID DE ALEGERE SI UTILIZARE
FOSFATIDILSERINA SI PERFORMANTA
MODIFICARILE MORFOLOGICE
ANTRENAMENTE NECONVENTIONALE ACASA
TULBURARI DE NUTRITIE LA COPIII MICI
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Metabolism activ la +40 de ani Fierbinte
După vârsta de 40 de ani, metabolismul începe să încetinească, iar acest lucru poate influența...
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Instrumente » VALORILE NUTRITIONALE ALE ALIMENTELOR » Valori nutritionale carne si preparate din carne
VALORILE NUTRITIONALE ALE ALIMENTELOR

Valori nutritionale carne si preparate din carne


Aliment (100 g)

Kilocalorii

Proteine

Lipide

Glucide

Apa %

Carne de vaca slaba

118

21

3

-

74

Carne de vitel slaba

226

18,3

16,3

-

64,3

Carne de vaca grasa

401

22

35

-

74

Carne de porc slaba

143

20,4

6,3

-

72

Carne de porc semigrasa

268

16,5

21,5

-

60,9

Carne de porc grasa

388

15

35

-

49

Carne de oaie slaba

144

20

6,5

-

72

Carne de oaie semigrasa

331

17

28

-

54

Carne de miel

260

18

20

-

62

Carne de gaina slaba

128

20

5

-

73

Carne de gaina grasa

167

19

9,5

-

70

Carne de curca slaba

179

24,5

8,5

-

65,8

Carne de rata

136

19,6

6

-

75

Carne de caprioara

100

20

1,9

-

76

Carne de iepure

98

22

1

-

75

Carne de mistret

114

22

2,4

-

74

Ficat de bovine

146

20

5

4

72

Ficat de porc

146

19

6

3

72

Limba de bovine

207

16

15

0,4

68,4

Rinichi de bovine, de porc

122

18

3

-

76

Sunca presata

324

18,4

26,7

-

52

Parizer, crenvurst, polonez

289

10,1

26,6

-

61

Pate de ficat

160

8,7

12

3,2

76,1



Dr. Serban Damian

Articol supervizat de Dr. Serban DAMIAN, nutritionist sportiv, Centrul de nutritie Superfit

slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii