Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam UN EXERCITIU PENTRU TONIFIEREA MUSCHILOR TRUNCHIULUI
DIETE CLASICE - O COMPARATIE
SLABESTE CU SEMINTELE DE FLOAREA SOARELUI
CSID - Alimente care lupta impotriva efectelor nocive ale hranei industrializate
CONCURS!


Nutritie Sportiva
nutritionist online
Superfit
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ONICOMICOZA
Ramat din aplecat cu haltera
PE SCURT DESPRE PILATES
Reducerea grasimii din dieta
RECE SAU CALD ?
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Slabirea si vointa Fierbinte
“Vreau sa slabesc, dar nu am vointa. Ce pot face?”rnCand îti doresti sa slabesti, e nevoie de...
Citeste mai mult


calculator

Slabirea si vointa Slabirea si vointa “Vreau sa slabesc, dar nu am vointa. Ce pot face?” Cand îti doresti sa slabesti, e nevoie de vointa ca sa faci primul pas. Depinde doar de tine sa iei decizia si apoi sa te apuci de dieta, de miscare si de celelalte obiceiuri sanatoase. Pana aici, pare ca lumea se descurca. Însa multi se pierd pe parcurs. Vointa se refera ...
» Citeste mai mult

Alte articole despre Noutati



PRAJIREA ALIMENTELOR PRAJIREA ALIMENTELOR Grasimile au proprietati valoroase pentru arta culinara. Ele formeaza cu lichidele emulsii datorita carora pot fi puse in valoare arome gustative foarte pretioase. Prin faptul ca pot fi incalzite la o temperatura mai mare decat 100 grade Celsius ele fac posibila "prajirea" si "caramelizarea" amidonului. Ele permit prin framantare inglobarea de particule solide, determinand fragezirea anumitor aluaturi (biscuiti, chec). Grasimile ...
» Citeste mai mult

Alte articole despre Nutritie



TIROIDA IN CULTURISM Acum mai bine de douazeci de ani, o metoda foarte populara de crestere a metabolismului la culturistii care participau la competitii, era administrarea unui supliment nutritiv sub forma de tablete de extract din vareh (Macrocystis pyrifera). Varehul, care este o simpla si banala alga, are un continut foarte ridicat iod. Hormonii tiroidieni contin o treime iod si doua treimi aminoacidul ...
» Citeste mai mult

Alte articole despre Sanatate



CU SERIOZITATE DESPRE OBEZITATE CU SERIOZITATE DESPRE OBEZITATE Obezitatea se poate defini ca gradul de greutate in exces care se asociaza cu consecinte adverse sanatatii. La adulti, greutatea in plus si obezitatea se definesc folosind indicele de masa corporala (IMC), care este proportia de greutate in kilograme impartita la inaltimea in metri patrati. Supraponderalitatea este definita de un IMC intre 25 si 29,9 kg/m2, iar obezitatea este definita ...
» Citeste mai mult

Alte articole despre Slabire



IMPINS DE LA PIEPT PE PLAN DECLINAT - CELE DOUA FETE ALE MONEDEI Dezvoltarea pectoralilor este un punct-cheie in programul de antrenament al oricarui sportiv amator sau profesionist. Exercitiile care se adreseaza pieptului sunt impartite in doua mari categorii: impins si fluturari. Impinsul de la piept se poate executa cu haltera sau cu gantere, pe diverse planuri de inclinare. Dintre acestea, impinsul de la piept pe plan declinat poate pune unele probleme de ...
» Citeste mai mult

Alte articole despre Antrenament



VIATA CA UN BUFET SUEDEZ VIATA CA UN BUFET SUEDEZ Multa lume sustine ca, fata de extremisme, exista astazi o preocupare legitima. Ele exista, se manifesta. Avem sporturi extreme, „extreme workers", extremisme politice si atitea altele. Tendinta catre extremism atrage dupa sine o reechilibrare, migrindu-se de la un pol la altul. Dupa obsesia pentru femei slabe - sa nu uitam inceputul cu Twiggy si critica adusa anorexiei fotomodelelor -, s-a ...
» Citeste mai mult

Alte articole despre Psihologie








Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii