Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam RISCURILE ASOCIATE CU UN PROCENT PREA MARE DE TESUT ADIPOS
SOMN USOR, FARA MEDICAMENTE
CUM TE MENTII IN FORMA CAND PLECI IN VACANTA
OBEZITATEA, BOALA SECOLULUI
REGIMURILE DE INFOMETARE


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole Suntem 70% apa
SCHIMBA-TI ATITUDINEA FATA DE EXERCITIILE FIZICE
AI NEVOIE DE MOTIVE CA SA SLABESTI?
ANTRENAMENT DISTRACTIV, MERSUL PE ROLE
CSID - Vrei sa slabesti? Vezi aici o metoda ce nu da gres
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Beneficiile ginsengului Fierbinte
Multe dintre produsele si alimentele acum la moda sunt, de fapt, vechi remedii naturale redescoperite si promovate...
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Bucatarie » SARMALE DE POST

SARMALE DE POST


SARMALE_DE_POST_91348.jpgIngrediente

- cepe potrivite 6
- morcov 1
- bulion 2 linguri
- stafide 100g
- orez 1 ceasca
- suc de rosii 500ml
- varza muratã 1
- sare
- piper




Mod de preparare

Tocati marunt ceapa, inabusiti-o in ulei, impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare, apoi adaugati orezul si caliti-le impreuna inca 6-7 minute. Luati de pe foc si adaugati stafidele si bulionul. Din acest amestec formati mici perisoare pe care inveliti-le in foi de varza. Puneti-le intr-o cratita peste un strat de varza tocata si acoperiti-le cu un alt strat de varza tocata. Puneti sucul de rosii si 300 ml zeama de varza si puneti cratita la cuptor, pentru 70 de minute sau pana cand scade lichidul si se rumenesc deasupra.

Reteta este oferita de www.bucataria.net

Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

SARMALE_DE_POST_16633.jpg



slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 19563 ori.



Beneficiile ginsengului

13 Mai 2024

Multe dintre produsele si alimentele acum la moda sunt, de fapt, vechi remedii naturale redescoperite si promovate ca la carte. Se pun reflectoarele pe beneficiile excelente pentru sanatate si capacitatea lor de a vindeca tot felul de boli.

Ginsengul face parte din aceste plante considerate miraculoase pentru sanatate, datorita rezultatelor sale in preventia si tratamentul mai multor afectiuni.



Slabirea si vointa

10 Mai 2024

“Vreau sa slabesc, dar nu am vointa. Ce pot face?”

Cand îti doresti sa slabesti, e nevoie de vointa ca sa faci primul pas. Depinde doar de tine sa iei decizia si apoi sa te apuci de dieta, de miscare si de celelalte obiceiuri sanatoase. Pana aici, pare ca lumea se descurca. Însa multi se pierd pe parcurs. Vointa se refera la capacitatea cuiva de a depune efort în mod constient pentru a atinge un scop stabilit. Este asociata cu hotararea si perseverenta, cu o anumita disciplina.



Cele mai hranitoare verdeturi de primavara

29 Aprilie 2024

In acest clip vorbim despre verdeturi de primavara pe care sa le incluzi in meniul tau!

Poti sa spui ce anotimp e, doar privind raionul de fructe si legume dintr-un supermarket? Multe dintre produse sunt disponibile tot timpul anului, asa ca sezonalitatea nu mai este foarte vizibila, cu toate ca se recomanda sa mancam alimente de sezon, locale. In plus, unele verdeturi nu sunt mereu in supermarketuri, poate le mai gasesti doar in piete sau la micile magazine de fructe si legume.

Noi spunem ca merita totusi sa faci un drum la piata, mai ales ca primavara vei gasi o multime de verdeturi proaspete, pline de nutrienti si savoare!


Articole din aceeasi categorie

CIORBA DE VACUTA CIORBA DE VACUTA
Ingrediente1 kg carne de vacaun ardei gras300 g taiteio lingura ...
NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii