Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam PREVENIREA ACCIDENTARILOR - CAUZE SI METODE
OBICEIURI CARE PERICLITEAZA SLABIREA
CRITERII DE CALITATE PENTRU PROTEINE
ANTRENAREA CREIERULUI
SUPLIMENTELE SI MASA MUSCULARA


Nutritie Sportiva
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Lucru în România
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole PREGATIREA PENTRU MESERIA DE PARINTE
IG MEDIU
CSID - Renuntati la vicii
AEROBICUL, UN MOD EFICIENT DE A ARDE GRASIMEA
FA SCHIMBARILE DE CARE AI NEVOIE!
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Dieta in premenopauza Fierbinte
Premenopauza este etapa de tranziție spre menopauză, în această perioadă având loc diferite schimbări...
Citeste mai mult


calculator
slabire rapida cu nutritionist online

Sunteti aici :: Bucatarie » SUPA DE CEAPA GRATINATA

SUPA DE CEAPA GRATINATA


SUPA_DE_CEAPA_GRATIN_64557.jpgIngrediente


cepe 8

faina 1 lingura

unt 50g

paine bagheta 1/2

cascaval ras 80g

supa de legume 2L

vin alb sec 100ml

lichior de cirese 50ml

ulei de masline

sare

piper


Mod de preparare


Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt amestecat cu putin ulei de masline. Sarati si piperati. Acoperiti vasul in timpul acestei operatiuni care se face la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati faina, amestecati si lasati 1 - 2 minute sa se rumeneasca, apoi turnati 1,5 l din supa de legume, amestecand incontinuu in vas. Adaugati vinul si lichiorul si lasati sa fiarba la foc potrivit, 15 minute. Taiati painea in felii, prajiti-le pe ambele parti. Impartiti supa obtinuta in 4 castroane termorezistente. Puneti in fiecare castron cate 2 - 3 felii de paine prajita, presarate cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Puneti castroanele la cuptor, la foc iute, pana cand cascavalul se rumeneste putin. Presarati piper proaspat macinat in fiecare castron, inainte de servire. Supa de ceapa se serveste fierbinte, in castronul in care a fost preparata.

Reteta oferita de www.bucataria.net

Analiza nutritionala pentru 100 g preparat:

SUPA_DE_CEAPA_GRATIN_26720.jpg



Dr. Serban Damian

Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 16822 ori.



Dieta in premenopauza

21 Septembrie 2022

Premenopauza este etapa de tranziție spre menopauză, în această perioadă având loc diferite schimbări fiziologice în organismul feminin. Nivelurile de estrogen și progesteron încep să fluctueze, iar ulterior scad. Astfel, apar simptome ca: menstruații neregulate, cu schimbări ale fluxului sau frecvenței, uscăciune vaginală, bufeuri, transpirații în timpul nopții, modificări ale dispoziţiei, iritabilitate, probleme de somn.

O problema frecvent intalnita este cresterea in greutate! In acest clip vorbim despre alimentatia optima in perioada de premenopauza.


Proportiile optime intre macronutrienti

12 Septembrie 2022

Numaratul caloriilor din alimente este o strategie adoptata uneori de persoanele care vor sa slabeasca. Daca mergem mai in profunzime cu acest proces, putem lua in calcul si macronutrientii, care duc discutia un pas mai departe, spre sursa caloriilor.

Este util sa ai un anumit raport de macronutrienti daca vrei sa slabesti sau conteaza mai mult caloriile?


Totul despre CALCIU!

5 Septembrie 2022

Calciul este un nutrient de care au nevoie toate organismele vii, inclusiv oamenii. Este cel mai abundent mineral din organism si este vital pentru sanatatea noastra.

Oamenii au nevoie de calciu pentru a dezvolta si mentine oase puternice. 99% din calciul continut in organism se afla in oase si dinti. De asemenea, acest mineral este necesar pentru functionarea sistemului nervos central, contractiile musculare, inclusiv cele ale muschiului cardiac.

Urmareste acest clip ca sa intelegi de cat calciu avem nevoie, de unde il putem lua si ce se intampla daca nu ai suficient!



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii