Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam CALITATEA NUTRITIVA A LAPTELUI
PASI MICI, REUSITE MARI
Mancatul pe fond emotional
Ramat vertical
CSID - Dietele disociate nu reprezinta o solutie buna


Nutritie Sportiva
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Lucru în România
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole 5 SECRETE ALE SLABIRII PENTRU O VIATA INTREAGA
LUNA INTERNATIONALA A CONSTIENTIZARII CANCERULUI MAMAR
CE ESTE FOTOSENSIBILITATEA?
Flexii concentrate
PATRU ASPECTE ALE SLABIRII FARA STRES
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Cum sa ai un ABDOMEN PLAT! Fierbinte
Faci sute de abdomene, te infometezi, te impachezi ca sa transpiri sau dai mii de lei pe tratamente la clinici...
Citeste mai mult


calculator
slabire rapida cu nutritionist online

Sunteti aici :: Bucatarie » GALUSTE CU PRUNE

GALUSTE CU PRUNE


GALUSTE_CU_PRUNE_10025.jpgIngrediente:

- 500g cartofi
- 2 oua
- 2-3 linguri faina
- sare
- prune(cam 500g)
- 3 linguri unt
- 3 linguri pesmet
- zahar la discretie

Mod de preparare

Cartofii bine spalati si curatati, se taie cubulete si se pun la fiert. Cand sunt gata se scurg bine de apa, se strivesc cu presa de cartofi si se lasa la racit. Intre timp spalam prunele si le scoatem samburii. In locul samburelui punem un pic de zahar.

Cand s-au racit cartofii, se pun intr-un castronsi se amesteca cu ouale, faina si un pic de sare. Se face din aceasta compozitie un sul gros de trei degete, din care se taie bucati de grosimea unui deget. Fiecare bucatica se intinde cu mana si in ea se infasoara o pruna. Cu mana plina de faina, le dam forma rotunda. Procedam asa pana terminam toatew bucatile de coca.

In timpul aceasta pe foc fierbe o cratita cu apa si un pic de sare. Cand apa clocoteste punem in ea toate galustile. Cand galustile se ridica la suprafata apei sunt fierte. Se scot incet cu lingura de spumasi se tavalesc in pesmet, pe care l-am rumenit in unt. Galustile se intorc incet pe toate partile, ca fiecare galusca sa se imbrace frumos in pesmet. Se asaza pe farfurie si se pudreaza cu zahar.
Se servesc calde.

Reteta oferita de www.bucataria.net


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 18370 ori.



Cum sa ai un ABDOMEN PLAT!

26 Iunie 2022

Faci sute de abdomene, te infometezi, te impachezi ca sa transpiri sau dai mii de lei pe tratamente la clinici de infrumusetare, totul in incercarea de a topi grasimea incapatanata de pe abdomen. Si cu toate aceste eforturi, rezultatele intarzie sa apara. De ce este atat de greu sa elimini grasimea din zona abdominala? Ce e de facut ca sa ai un abdomen plat si sa poti purta cu incredere haine pe talie?

Urmareste acest video pentru detalii!


Micul dejun - e important sau nu?

20 Iunie 2022

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei! Dar... oare chiar este?

Aceasta este una dintre afirmatiile pe care le auzi frecvent cand vine vorba de regulile alimentare pentru o viata sanatoasa, inclusiv daca vrei sa slabesti.

In acest video vei afla daca masa de dimineata este cu adevarat importanta sau putem sa sarim peste ea!


Cum scapi de balonare?

13 Iunie 2022

Vrei sa stii ce trebuie sa faci ca sa scapi de BALONARE? Pana la urma, cine nu a fost balonat macar o data in viata lui?

Realitatea este ca balonarea e o problema digestiva frecvent intalnita, care produce disconfort. Senzatia de stomac plin si abdomenul umflat nu sunt deloc placute. Pentru a reduce balonarea sau a scapa de ea, este important mai intai sa stii ce o provoaca.

In acest clip iti voi vorbi despre principalele cauze ale balonarii, dar si despre ce trebuie sa faci ca sa previi sau sa scapi de balonare!



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii