Sunteti aici :: Bucatarie » CHIFTELE DE PESTE
CHIFTELE DE PESTE
Ingrediente
1 kg peste (Somn)
2-3 cepe
4-5 catei de usturoi
120 g faina
o legatura de patrunjel
ulei
sare
piper
Pestele se curata, se spala si se fileteaza. Se toaca apoi cu masina de tocat impreuna cu usturoiul si ceapa. Se pun ouale, sarea,piperul, pantrunjelul si se toaca marunt. Se pregatesc chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Pentru a va iesi cat mai bune este indicat sa folositi un peste care sa nu aiba foarte multe oase.
Reteta este oferita de www.bucataria.net
Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

Acest articol a fost vizualizat de 15749 ori.
Articole din aceeasi categorie
Alte articole despre Bucatarie
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii